Skip to main content

De Strandlopen zitten er weer bijna op. Na afloop van de laatste loop volgt de prijsuitreiking. Hier wat info over de prijsuitreiking

Locatie

Alweer voor het derde jaar zijn we te gast in de kantine van Sportpark Duinwetering, Deze prachtige locatie is ook de thuisbasis van Novo, de organisator van de Strandlopen.

Adres: Duinwetering 105, 2203 HM, Noordwijk

Route:

Ga vanaf de boulevard rechtsaf de Grent omhoog, rechtdoor bij de rotonde op het Pickeplein en linksaf bij de volgende rotonde. Bij de volgende twee rotondes ga je rechtdoor en kom je op de Duinwetering.  Je auto kun je parkeren op het terrein aan de rechterhand (niet naast de school ivm werkzaamheden daar). Steek over en loop tussen de brandweerkazerne en de school richting de sporthal. De kantine vind je op de eerste verdieping.

Ben je op de fiets rij dan de Parallelboulevard af en sla rechtsaf bij de vuurtoren. Een rotonde rechtdoor en bij de volgende linksaf. Sla voor de school linksaf het bruggetje over en parkeer je fiets in de fietsenstalling.

Aanvang

Ook dit jaar gaan we onze uiterste best doen om 21:00 te beginnen met de uitreiking. Eerder beginnen is helaas niet realistisch omdat we moeten wachten tot de laatste loper binnen is en we dan nog moeten gaan rekenen. Om het niet te laat te maken voor de kleinsten beginnen we met de jongste lopers en gaan zo door naar de oudere lopers.

Prijzen voor wie?

We hebben in ieder klassement bekers voor de nummers 1 t/m 3 en een wisselbeker voor de nummer 1. Uitzondering zijn helaas de lopers voor de 2km die 13 jaar of ouder zijn.

Voor iedere loper tellen de beste 6 punten mee voor het eindklassement. Let wel, sinds dit jaar hoef je geen 6 keer gelopen te hebben om een beker te kunnen winnen. Zijn jouw beste 4 lopen goed voor een plaats bij de top 3, win je gewoon je beker.

Bij gelijke aantal punten winnen beide lopers de beker voor die plek.

Wat als de laatste loop niet doorgaat?

Mocht de laatste loop door omstandigheden geen doorgang kunnen vinden zal er geen extra loop worden gelopen. De prijsuitreiking zal dan plaatsvinden met de stand over 9 lopen.

Uiteraard wachten we dan niet tot 21:00, maar beginnen dan al om 20:00 met de uitreiking.

Afwezigheid

Denk je dat je een beker hebt gewonnen (of weet je het zeker), maar kun je er niet bij zijn, stuur ons dan even een berichtje. Dan hoeven we niet onnodig te wachten. Je mag natuurlijk ook iemand anders vragen je beker op te halen. Laat ook dit dan even weten. Graag doorgeven via uitslagen@strandlopen.nl

Leave a Reply