Skip to main content
Nieuws

2 km loop 13 juni geannuleerd

By 14 juni 2019No Comments

Bij de eerste loop van het seizoen werd maar weer pijnlijk duidelijk dat er bij een evenement van alles mis kan gaan, in dit geval niet zonder grote gevolgen. Helaas ontbrak door miscommunicatie de vlag van de 2 km waardoor de lopers van deze afstand geen idee meer hadden waar ze moesten omkeren. Onze excuses hiervoor.

Gevolg hiervan was dat de 64 lopers van deze afstand zo ongeveer allemaal een andere afstand hebben gelopen. De ervaren lopers wisten misschien nog wel waar het keren ongeveer was, maar anderen zijn tot aan het 4 km keerpunt gelopen  en weer anderen zijn ergens tussendoor omgekeerd. Kortom, een onmogelijke uitslag voor deze afstand.

We hebben hierom als organisatie moeten besluiten om de 2 km voor deze eerste loop niet mee te laten tellen voor de uitslag. De tijden staan gewoon in de tijdenlijsten, maar er zijn geen punten toegekend. Om lopers die door vakantie anders niet meer op 6 lopen uit kunnen komen tellen we voor de 2 km dit jaar de beste 5 lopen mee, i.p.v. de beste 6.

Uiteraard gaan we er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen. heb je nog vragen, stuur dan even een mail naar uitslagen@strandlopen.nl