Meedoen? Een of meerdere keren

Meedoen met de STARBALM Strandlopen kan op twee manieren: Als Klassementloper of als Losse loper. Wat zijn de verschillen?


Klassementlopers: Loop je mee als Klassementloper dan mag je alle 10 lopen meelopen. Je betaalt vooraf je inschrijfgeld en je krijgt van ons een borstnummer en een chip. Hiermee kunnen we je tijd meten en loop je dus mee in een van de ca 22 klassementen. Als beloning krijg je ook een mooie herinnering. Een verrassing, maar de afgelopen jaren was dit een mooi hardloopshirt.
Schrijf je je van tevoren in en betaal je vooraf per bank dan krijg je ook nog een los kaartje voor een introducee. De kosten voor inschrijven op strand liggen 3 euro hoger dan vooraf.


Losse lopers: Losse lopers kopen een kaartje om die avond mee te lopen. Je krijgt geen borstnummer en je tijd wordt niet genoteerd, maar je krijgt bij terugkomst wel een vaantje of een medaille

Alle lopers, Los of Klassement, krijgen van onze Dagsponsor bij de finish een kleine attentie en maken kans op een prijs in de verloting.

Print Email